fbpx

2020. NOVEMBER 28. 18:00 ÓRA - II. ÉLŐ "LIVE" AUKCIÓ, melyre a tárgyfelvétel 2020. október 10-ig folyamatos, szívesen vesszük az érdeklődő megkereséseket is!!!! Nézz körbe a pincében, a padláson, vagy hozdd el értékes kincseidet, és mi segítünk meghatározni az értékét, igény esetén az értékesítésben is segítünk! Szeretettel várunk lakásgalériánkba: Sopron, Erzsébet utca 6. szám alatt. Addig is ismerj meg minket, nézd meg aktuális aukciónkat: https:www.amordelarte.hu/aukciok/

 

Lakásgalériánk bizományi értékesítés keretein belül is vesz át műtárgyakat, kvalitásos festményeket, melyhez időpont egyeztetés szükséges.

 

Az aukciókra a tárgyfelvétel folyamatos, a weboldal felületén folyamatosan kerül megrendezésre online festmény és műtárgy aukció! Az árak meghatározása minden esetben szakértő bevonásával történik. A tárgyfelvétel lakásgalériánkban hétfői napon előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Valós piaci értékén értékesítjük műtárgyait, korrekt jutalék ellenében! Azért dolgozunk, hogy Ön megbízható szakemberek segítségével a lehető legmagasabb árhoz jusson. Hagyatékok, festmények és gyűjtemények értékbecslése, feldolgozása!

Folyamatosan KERESÜNK festményeket, kerámiákat és porcelánokat, ezüst használati tárgyakat, papír ritkaságokat, egyéb műtárgyakat, gyűjteményes darabokat!

Megkeresését diszkréten kezeljük, és végig biztosítjuk az anonimitását! Keressen minket bizalommal!

 

A készpénzes felvásárlás lehetőségéről érdeklődni a megadott elérhetőségeken lehet.

Kiemelten keresünk Magyarországon lappangó külföldi festményeket külföldi partnereink részére, továbbá neves magyar festők műveit, kiemelten a régi soproni festők műveit (Mende Gusztáv, Soproni Horvát József, Steinacker Károly, Grábner József...).

Call Now Button