fbpx

Rólunk

galeria

A cég 2018. áprilisában alakult meg Ráduly Zoltán festménybecsüs vezetésével, melynek megalakulását több éves folyamatos önképzés és kutatómunka előzte meg. A cég főtevékenysége minden olyan tevékenység, mely kapcsolatban áll a festmények, porcelánok, műtárgyak adás-vételével, bizományosi értékesítésével, festmények felvásárlásával, értékbecslésével, mint szolgáltatás, aukciók szervezésével és lebonyolításával.

A weboldalon elérhetőek a cég által kínált festmények, és egy online aukciós felület is, mely által bárki számára lehetőség nyílik egy regisztráció után, hogy részt vegyen a cég online aukcióin.

2019. február 18-án nyitottuk meg Aukciós képviseleti irodánkat - 9400 Sopron, Ógabona tér 1. szám alatt.

Aukciós irodánkat családi cégként üzemeltetjük Sopron művészeti és kulturális életéhez hozzájárulva. Lehetőséget szeretnénk adni a Nyugat-Dunántúlon élőknek, hogy értéktárgyaikat a valós piaci áron tudják értékesíteni, de az ország egész területéről várjuk a megkereséseket.

Előkészítés alatt van egy saját Galéria létrehozása, hogy lehetőséget biztosítsunk kiállítások lebonyolítására, a kortárs művészeknek a bemutatkozásra, valamint a kultúra iránt érdeklődőknek megfelelő kulturális kikapcsolódásra.