fbpx

AHOGY AZ ÜNNEPEK ELŐTT ÍGÉRTÜK, A WEBOLDALON AZ AZONNAL MEGVÁSÁROLHATÓ TÉTELEINK HAMAROSAN ELÉRHETŐEK LESZNEK, MÉG EGY KIS TÜRELMET KÉRÜNK, A SZABADSÁGOLÁSOK ÉS A TECHNIKA EGY KICSIT MEGNEHEZÍTI A FELTÖLTÉST... AUKCIÓSHÁZUNK 2021-BEN 5 ALKALOMMAL RENDEZ ÉLŐ "LIVE" ONLINE AUKCIÓT, ÉS 2021. NOVEMBER 10-ÉN MEGRENDEZZÜK ÉLŐ AUKCIÓNKAT IS A MOM KULT KUPOLA TERMÉBEN (KIÁLLÍTÁS IDŐPONTJA 2021. NOVEMBER 08-10. KÖZÖTT), TOVÁBBÁ KÉT ONLINE AUKCIÓVAL IS KÉSZÜLÜNK, DE AZ AUKCIÓS OLDALUNKON AZ IDEI ÉVBEN A FOLYAMATOS KÍNÁLAT LESZ A KÖZÉPPONTBAN! AMENNYIBEN ADDIG IS VAN OLYAN KONKRÉT MŰ, ILLETVE ADOTT MŰVÉSZ, AKINEK A MŰVEIT KERESI, KÉREM KERESSEN MINKET BIZALOMMAL, MIVEL NEM MINDEN TÉTELÜNK LESZ ELÉRHETŐ AZONNAL MEGVÁSÁROLHATÓ KÍNÁLATUNKBAN: info@amordelarte.hu

A KIALAKULT HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL ELŐTÉRBE HELYEZZÜK AZ ONLINE MEGOLDÁSOKAT, MELYEK LEHETŐVÉ TESZIK A BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁST!

Az Online Aukciókon / azonnali vásárláshoz való részvételhez belépés/regisztráció szükséges (Kérjük ne felejtse el megerősíteni regisztrációját!) A MEGVÁSÁROLT TÉTELEK KISZÁLLÍTÁSÁT SZERZŐDÖTT PARTNERÜNK, A GLS GENERAL LOGISTICS SYSTEMS VÁLLALJA! A vételár minden esetben a leütési ár + 20 % közvetítői jutalék!

  • Termék
   • Jelenlegi ár
   • Licitek
   • Lezárul
 • Nincsenek aukciók.
Call Now Button